Nyt opslag på vej: Forsknings- og innovationsprogram for digitalisering af den offentlige sektor

Nyt opslag på vej: Forsknings- og innovationsprogram for digitalisering af den offentlige sektor

27.06.2019
NordForsk, Finlands Akademi, Forte, Norges Forskningsråd, Innovationsfonden Danmark, det estiske forskningsråd, Ministry of Education and Science of Latvia og Economic and UK Economic and Social Research Council er gået sammen om at finansiere forskning indenfor for feltet digitalisering af den offentlige sektor. Op til 10 forskningsprojekter med et budget på maksimalt 1 million euro hver vil blive finansieret. Indtil videre vil et opslag blive offentliggjort i efteråret 2019.

Programmets overordnede mål er at kombinere og integrere en vidensbaseret, digital innovationsindsats med forskning i faktorer, der muliggør digital transformation af den offentlige sektor, herunder ny teknologi, nye organisatoriske praksisser og lovgivningsmæssige rammer og styringsmekanismer.

Hvem kan ansøge

Opslaget er åben for ansøgninger fra støtteberettigede forskere, der er lokaliseret på forskningsorganisationer, herunder akademiske forsknings- og forskningsinstitutter. Værtsinstitutionen, som koordinerer forskningsprojektet, skal være et forskningsinstitut, der er beliggende i et af de deltagende lande. Offentlige organisationer, herunder reguleringsorganer, kommuner mv og private virksomheder, er også berettiget til at deltage i finansieringsreglerne for de enkelte partnere.

Projekter skal bestå af deltagere fra mindst tre lande, hvoraf mindst to skal være fra nordiske medfinansieringslande. Deltagere fra ikke-finansierende lande kan deltage i projekter ved at bidrage med egen finansiering, så længe det overordnede mål er at forfølge målene for dette opslag.

Finansieringspartnere fra andre lande kan deltage i programmet, og derved bliver deres nationale forskere kvalificerede ansøgere.

Læs hele preannouncementen her

Lone Jessen - Seniorrådgiver
Kontaktperson Lone Jessen
Seniorrådgiver
Work +47 901 98 037
Jens Begtrup - Seniorrådgiver
Kontaktperson Jens Begtrup
Seniorrådgiver
Work +47 902 61 908
Åpne utlysninger Subscribe to rss feed of calls for proposals
Vi har for øyeblikket ingen åpne utlysninger
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her