Nyt opslag på vej: Nordisk forsknings- og innovationsprogram for bæredygtig akvakultur

Nyt opslag på vej: Nordisk forsknings- og innovationsprogram for bæredygtig akvakultur

29.01.2020
NordForsk vil finansiere forskning og innovation i bæredygtig akvakultur. Der er omkring 72 millioner norske kroner til opslaget. Planen er at finansiere mellem seks og otte forskningsprojekter, og opslaget vil blive offentliggjort i februar.

Programmet vil finansiere seks til otte forsknings- og innovationsprojekter. Det maksimale beløb, som hvert projekt kan ansøge om, er 10 millioner norske kroner. De projekter, der tildeles støtte, finansieres gennem en virtual common pot, hvilket betyder, at de nationale finansieringsbureauer vil finansiere deres respektive deltagere i de finansierede projekter. Det er planen, at opslaget vil blive offentliggjort i februar 2020, og ansøgningsfristen vil være april/maj 2020.

Det overordnede mål med programmet er at generere ny viden om og løsninger på bæredygtig land- og havbaseret lakseopdræt i de nordiske lande. Programmet sigter også mod at promovere Responsible Research and Innovation (RRI) perspektiver inden for bæredygtig akvakultur i nordisk kontekst, herunder diversitet, inklusion, åbenhed og transparens.

Værtsinstitutionen (projektejeren) for hvert projekt skal være en forskningsorganisation fra et af de lande, som finansierer projektet.

Projektlederen skal være en kvalificeret forsker fra værtsinstitutionen. Alle projektdeltagere skal være tilknyttet juridiske enheder i deres respektive lande.

Projektgruppen skal omfatte en relevant blanding af forskellige aktører fra akademia, forskningsinstitutter, industrien og den offentlige sektor.

Bemærk: Vi tager forbehold for ændringer

Kyösti Lempa - Seniorrådgiver
Kontaktperson Kyösti Lempa
Seniorrådgiver
Work +47 948 86 536
Marianne Aastebøl Minge - Leder for operativ virksomhet
Kontaktperson Marianne Aastebøl Minge
Leder for operativ virksomhet
Work +47 936 02 527
Åpne utlysninger Subscribe to rss feed of calls for proposals
Vi har for øyeblikket ingen åpne utlysninger
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her