17 millioner NOK til Nordic Research Infrastructure Hubs

17 millioner NOK til Nordic Research Infrastructure Hubs

27.06.2019
NordForsk lancerer nu forskningsopslag inden for Nordic Research Infrastructure Hubs. Opslaget har et budget på 17 millioner NOK og deadline for ansøgninger er 22. oktober 2019

En nordisk forskningsinfrastruktur-hub er et langsigtet partnerskab mellem nordiske universiteter, universiteter inden for anvendt forskning og universitetshøjskoler i et konsortium, der skaber rammerne for at styrke eller udvide forskningsinfrastruktursamarbejdet i Norden.

Det overordnede mål for en nordisk forskningsinfrastruktur-hub er at skabe en nordisk merværdi for at nå det overordnede mål om at styrke den internationale konkurrenceevne og facilitere udviklingen af ​​verdensledende, nordiske forskningsinfrastrukturmiljøer. Finansiering vil blive ydet til kvalitetsaktiviteter, der vil kunne øge det nordiske samarbejde om forskningsinfrastruktur, fremme ekspertise og skabe nordisk merværdi.

 

Finansiering

Det maksimale finansieringsbeløb, der kan søges om per projekt, er 3 millioner NOK, og NordForsk håber at kunne finansiere 5 eller 6 universitetskonsortier under dette opslag. Finansiering wil blive givet for perioden 2020 - 2022.

Deadline for ansøgninger: 22. oktober 2019.

Læs den fulde opslagstekst og ansøg

 

Foto: Johan Mouchet / Unsplash.com

Maria Nilsson - Spesialrådgiver, Leder for Helse- og velferdsprogrammet
Kontaktperson Maria Nilsson
Spesialrådgiver, Leder for Helse- og velferdsprogrammet
Work +47 993 80 264
Åpne utlysninger Subscribe to rss feed of calls for proposals
Vi har for øyeblikket ingen åpne utlysninger
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her