Nyheter fra Nordisk-britisk forskningsprogram for migration og integration

tilbake til programmet

7 nordisk-britiske migrationsprojekter finansieres med over 87 mio. NOK

15.11.2019

Med et opslag under ”Nordisk-britisk forskningsprogram for migration og integration” modtog NordForsk ikke færre end 218 ansøgninger. Nu har NordForsk besluttet at finansiere 7 forskningsprojekter med til sammen 87 millioner NOK.

Read More…

NordForsk modtager 218 ansøgninger til opslag inden for migration og integration

22.11.2018

Med et opslag under programmet ”Nordisk-britisk satsning på forskning i migration og integration”, som havde ansøgningsfrist 15. november 2018, har NordForsk modtaget ikke mindre end 218 ansøgninger. Storbritannien er repræsenteret i en stor andel af projekterne, og det viser, at forskere i Norden og Storbritannien ser en stor værdi i at arbejde sammen, udtaler NordForsk-direktør Arne Flåøyen.

Read More…

Opslag: Nordisk-britisk satsning på forskning i migration og integration

27.06.2018

NordForsk, Finlands Akademi, Vetenskapsrådet, Forte, Norges Forskningsråd, Det islandske center for forskning, Rannis, og The Economic and Social Research Council (UK) er gået sammen om et forskningsopslag inden for det nordisk-britisk forskningsprogram for migration og integration. Opslaget har et budget på 65 millioner NOK og deadline for ansøgninger er 15. november 2018.

Read More…